Τα κρασιά της Αγίας ΤριάδοςΣτο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, φημισμένο για την παράδοση και τις εκλεκτές ποικιλίες αμπέλου, παράγεται ο φημισμένος εξαίρετος οίνος του Μοναστηριού.

Με αφοσίωση αιώνων και σύγχρονη τεχνογνωσία οι μοναχοί του προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό ποικιλιών, άριστα προσαρμοσμένων στο μικροκλίμα της περιοχής Ακρωτηρίου Χανίων.

Κατά την παραγωγή όλα τα προϊόντα ακολουθούν αυστηρά μόνο τον παραδοσιακό τρόπο διαλογής και αποχύμωσης.

Στο στάδιο της συγκομιδής: Ο καρπός συλλέγεται προσεκτικά και μεθοδικά από τα κτήματα της περιοχής και οδηγείται στο χώρο της Ιεράς Μονής.

Στο στάδιο του ελέγχου: Εξειδικευμένο επιτελείο χημικών φέρει καθημερινά την ευθύνη του σχολαστικού ελέγχου της ποιότητας, ακολουθώντας αυστηρά τις προδιαγραφές της ΕΟΚ (κανονισμός ΕΟΚ 2568/1991). Ειδικό συνεργείο διενεργεί επίσης προσεκτικούς ελέγχους και συντηρεί το σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής.

Στο στάδιο της τυποποίησης: Το προϊόν εμφιαλώνεται και συσκευάζεται στο νέο πρότυπο τυποποιητήριό μας, κατασκευασμένο το 1997 και εξοπλισμένο εξ΄ ολοκλήρου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τυποποίησης.

Κατά το στάδιο της διανομής: Τα προϊόντα μας διανέμονται ταχύτατα από οργανωμένο δίκτυο διανομής, έτσι ώστε να φτάνουν προστατευμένα, ασφαλή και με συνέπεια στον προορισμό τους.